Afficher ce site en français | View this website in English

André Hazes Live in Hasselt

Op vrijdag 24 september 2021 komt André Hazes naar het Ethias Theater met zijn 14-koppige showband voor een full concert.

Na een reeks van grote concerten in Ahoy Rotterdam en zijn gigantisch succes in het VTM programma ‘Liefde voor Muziek’ staat deze ‘nu al legendarische’ Nederlandse zanger met al zijn grootste hits in Het Ethias Theater te Hasselt!
Iedereen kent André Hazes van zijn nummers ‘Leef’, ‘Ik leef mijn eigen leven’ en ‘Wie kan me vertellen’!
Hou 24 september 2021 alvast vrij want dit unieke liveconcert zal je nog lang herinneren.
André Hazes zal alle grote Hazeshits brengen tijdens dit concert.

Het najaar van 2021 wordt voor André Hazes razend druk. Naast een concert in Leuven en een eigen TV-reeks doet Nederlands populairste zanger ook een deel grote Nederlandse festivals aan volgend jaar.

Door zijn deelname aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ heeft hij ook een nieuwe hit te pakken “Doe het licht maar uit” van Mama’s Jasje. Hazes blijft hits scoren en zegt dat het dak eraf moet in de Brabanthal! Momenteel is André ook te zien als één van de coaches in ‘The Voice Senior’.

‘Haal alles uit het leven’ kan je letterlijk komen doen in Hasselt op vrijdag 24 september 2021! Er zijn zit- en staanplaatsen voorzien! De deuren gaan open om 18u.

Tickets: 45,50, 52, 58 en 63 euro
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 24.09.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:30

Ethias Theater

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"André Hazes - Live in Hasselt" wordt georganiseerd door 2Build