Afficher ce site en français | View this website in English

Will Tura Ronde Van Vlaanderen

Dit evenement is afgelopen.

Will Tura op 6 en 13 november gaat niet door

We lieten in onze eerdere communicatie weten hoe hard we hebben uitgekeken naar de heropening van de theaters van Sportpaleis Group, maar helaas gaan de deuren opnieuw dicht tot en met 19 november. Dit gebeurt naar aanleiding van nieuwe coronamaatregelen die vandaag – vrijdag 23 oktober – door de overheid werden genomen.

Op dit ogenblik bekijken we samen met onze organisatoren en promotoren hoe we deze beslissing om te sluiten verder vertalen in concrete acties. We zullen hierover zo snel mogelijk naar ticketkopers berichten via e-mail en op onze website. Gelieve voorlopig geen verdere actie te ondernemen.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Heb je tickets? Check dan hier de status van je evenement

Update 23.10.2020 – 13:28

—-

Will Tura bevestigt extra concerten in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende

Inmiddels beschikt de Sportpaleis Group voor haar drie theaters (Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent) over een goedkeuring om er telkens ongeveer 70% van de totale bezoekerscapaciteit in veilige omstandigheden te mogen ontvangen. En ook het Kursaal in Oostende is in blijde verwachting van een gelijkaardige goedkeuring.

Gezien de te respecteren social distancing worden de bezoekers verdeeld over twee voorstellingen. Tickethouders worden hierover persoonlijk verwittigd. Er worden bijgevolg extra voorstellingen georganiseerd waarbij dan telkens, zowel voor de originele als voor de bijkomende datum, extra plaatsen zullen worden aangeboden.

Omwille van het kleinere formaat van de zaal, was deze benadering helaas niet haalbaar voor het geplande concert in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. De fans van dit concert zal worden aangeboden om een concert in Antwerpen bij te wonen.

Will Tura – Ronde Van Vlaanderen

  • di 27 okt: CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg – omzetting naar Antwerpen
  • vrij 6 nov: Ethias Theater Hasselt
  • vrij 13 nov: Stadsschouwburg Antwerpen – extra
  • vrij 20 nov: Stadsschouwburg Antwerpen
  • zat 28 nov: Capitole Gent
  • zat 5 dec: Capitole Gent – extra
  • vrij 11 dec: Ethias Theater Hasselt – extra
  • don 17 dec: Kursaal Oostende (via Ticketmaster)
  • zon 27 dec: Kursaal Oostende – extra (via Ticketmaster)

Will Tura, de onbetwiste keizer van het Vlaamse lied, gaat weer op tournee! Vier theaters, gespreid over heel Vlaanderen, verheugen zich op de komst van het belangrijkste icoon van het Vlaamse lied. En met hen popelen ook vele duizenden fans om Will opnieuw live aan het werk te zien.

Kaarten voor Antwerpen, Hasselt en Gent kosten 39,20, 44,80, 53,20 en 67,20 euro.
Voor tickets die in Antwerpen, Hasselt en Gent aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kaarten voor Oostende kan je hier reserveren.

Kalender

vr 06.11.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

vr 11.12.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

In onze andere zalen

vr 13.11.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

vr 20.11.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

za 28.11.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

za 05.12.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Will Tura - Ronde Van Vlaanderen" wordt georganiseerd door PSE Belgium