Afficher ce site en français | View this website in English

Umberto Tozzi 45 Years of Umberto Tozzi

Dit evenement is afgelopen.

Het concert van ‘Umberto Tozzi, 45 Years of Umberto Tozzi’ in Ethias Theater Hasselt wordt verplaatst naar zondag 6 februari 2022

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich genoodzaakt om het concert van ‘Umberto Tozzi, 45 Years of Umberto Tozzi’, initieel voorzien op 13 februari 2021 te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op zondag 6 februari 2022.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Update 15.02.2021

——

Italiaanse Ster viert 45 jaar carrière.

Met hits als Gloria, Ti Amo en Gente di Mare heeft Umberto Tozzi een aantal onvergetelijke klassiekers in zijn repertoire.
‘Ti Amo’ stond maar liefst zeven maanden op nummer één in de Italiaanse hitparade en met ‘Gloria’ scoorde Tozzi een wereldhit.
‘Gente di Mare’, het lied waarmee Umberto Tozzi en Raf deelnamen aan het Eurovisie Songfestival in Brussel in 1987, groeide uit tot een evergreen.

Tozzi viert 45 jaar carrière en wil dit ook graag vieren in Vlaanderen.

Tickets 39,50, 49,50 en 59,50 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 13.02.2021

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Umberto Tozzi - 45 Years of Umberto Tozzi" wordt georganiseerd door House of Entertainment