Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Naar je plaats in het Ethias Theater

Je vindt je plaatsen terug aan de hand van de kleurcode die op je ticket staat. Er staan overal medewerkers om je naar je plaatsen te begeleiden.

Opgelet! De kleurcodes geven enkel weer waar de plaatsen gesitueerd zijn. Deze kleurcodes hebben niets te maken met de verschillende prijscategorieën die bij een evenement van toepassing zijn. In het Ethias Theater zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. Elke organisator beslist zelf aan welke plaatsen hij welke prijs toekent.

Info voor rolstoelgebruikers

Bij de meeste evenementen wordt een rolstoelpodium of voorbehouden zone voorzien voor rolstoelgebruikers, zodat ook zij het evenement goed kunnen zien. Gelieve deze plaatsen telefonisch aan te vragen via Tele Ticket Service 070 345 345 (max. € 0,30/min.) of Sherpa 070 69 11 11 (max. € 0,30/min.). De ticketverkoper staat vermeld op de pagina van het evenement. Vermeld duidelijk dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen. Onze medewerkers in de zaal zullen je graag naar je plaats begeleiden.

Download hier het zaalplan (pdf)