Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Ethias Theater Hasselt.

Met de informatie op deze pagina kan je de perfecte theateruitstap organiseren: van het reserveren van tickets, over hoe je makkelijk in het Ethias Theater geraakt, tot wat je na de voorstelling kan doen.

Wil je in Hasselt overnachten, dan vind je hier ook enkele aanbevolen hotels. Heb je nog vragen waar je geen antwoord op vindt, raadpleeg dan ‘veelgestelde vragen’. Of neem contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Op de pagina van het evenement verschijnt enkele dagen vooraf onder Kalender een knop Timing. Klik die aan voor info over timing, veiligheidsmaatregelen en mobiliteit.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

Het Ethias Theater Hasselt is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Bekijk hier het zaalplan van Ethias Theater Hasselt.

Bekijk het zaalplan

Openingsuren

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.
De administratieve diensten van het Ethias Theater zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar. Er is geen doorlopende kassaverkoop in Ethias Theater Hasselt.

Openingsuren

Eten en drinken

Ethias Theater Hasselt biedt je naast een culturele ook een culinaire ervaring! Geniet van een snelle hap in de foyer of ga dineren in Bar-Ristorante Crudo.

Eten en drinken in onze zaal

Overnachten

Hasselt is een prachtige stad om te bezoeken. Ontdek de stad en combineer je bezoek aan het theater met een overnachting in één van de volgende hotels.

Overnachten

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in Ethias Theater Hasselt? Het kan! Ontdek onze VIP arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Ethias Theater Hasselt biedt groepen mooie kortingen op vele voorstellingen.

Kom als groep

Huur voor B2B

Ethias Theater Hasselt is met zijn capaciteit tot 3.000 personen een unieke locatie in de provincie Limburg. De zaal met toneeltoren is uitermate geschikt voor het organiseren van seminaries en congressen.

Info over B2B in Ethias Theater Hasselt

E-abonnee

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de theater- en concertwereld.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten,… wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Contact

Je kan ons makkelijk bereiken via telefoon of mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Contact