Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Ethias Theater Hasselt.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

Het Ethias Theater Hasselt is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert of show.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
Het reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in de zaal
Parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Bekijk hier het zaalplan van Ethias Theater Hasselt.

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 20 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Vestiaire

Het Ethias Theater beschikt over een vestiaire aan de rechterkant van de foyer. Je betaalt 1,50 euro per afgegeven stuk. De vestiaire blijft doorgaans tot 1 uur na de show open.

Eten en drinken

Ethias Theater Hasselt biedt je naast een culturele ook een culinaire ervaring! Geniet van een snelle hap in de foyer of ga dineren in Bar-Ristorante Crudo.

Eten en drinken in onze zaal

Betalen

Tickets die aan de kassa gekocht worden, kunnen worden betaald met Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard. Tussen de Ethias Arena en de ingang van Plopsa Indoor bevindt zich een geldautomaat.

Sportpaleis Group doet het nodige om binnenkort ook cashless betaling aan de bars en foodstands in de zaal mogelijk te maken. Nog even geduld hiervoor a.u.b.

Verken Hasselt

Combineer je komst naar het Ethias Theater met een bezoek aan Hasselt. Verken de Jeneverstad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Hasselt

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in Ethias Theater Hasselt? Het kan! Ontdek onze VIP arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Ethias Theater Hasselt biedt groepen mooie kortingen op vele voorstellingen.

Kom als groep

Huur voor B2B

Ethias Theater Hasselt is met zijn capaciteit tot 3.000 personen een unieke locatie in de provincie Limburg. De zaal met toneeltoren is uitermate geschikt voor het organiseren van seminaries en congressen.

Info over B2B in Ethias Theater Hasselt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten,… wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

De administratieve diensten van het Ethias Theater zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar. Er is geen doorlopende kassaverkoop in Ethias Theater Hasselt.

Openingsuren
Contact