Afficher ce site en français | View this website in English

Will Tura Ronde Van Vlaanderen

Dit evenement is afgelopen.

De concerten van Will Tura worden verplaatst naar november

“Het zijn barre en bizarre tijden, maar ik wil en durf toch vooruit kijken”, vertelt Will Tura. “Het is ook belangrijk voor de fans dat die nu zekerheid hebben met deze nieuwe data. En ja, ik moet eerlijk bekennen dat ik opgelucht ben dat ik straks weer op het podium kan staan. Ik vertel geen geheim dat ik van mijn vak hou. Muziek maken is mijn lange leven.” – Will Tura

zaterdag 13 juni in Ethias Theater Hasselt wordt verplaatst naar vrijdag 6 november
zaterdag 6 juni in Stadsschouwburg Antwerpen wordt verplaatst naar vrijdag 20 november
zaterdag 20 juni in Capitole Gent wordt verplaatst naar zaterdag 28 november

Tickethouders worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

update 10.04.2020

——

De “Keizer van het Vlaamse lied” trakteert zijn fans in aanloop van zijn 80e verjaardag

Will Tura, de onbetwiste keizer van het Vlaamse lied, gaat weer op tournee! Vijf theaters, gespreid over heel Vlaanderen, verheugen zich op de komst van het belangrijkste icoon van het Vlaamse lied. En met hen popelen ook vele duizenden fans om Will opnieuw live aan het werk te zien.

Tachtig wordt hij op 2 augustus 2020. Maar die verjaardag wacht Will Tura niet af om zijn fans weer te trakteren op zijn muziek. Live spelen is de kern van Will Tura’s DNA. Optreden is voor hem ‘thuiskomen’ op de plek waar hij zich het best in zijn vel voelt: het podium. Dat die plek hem op slag 25 jaar jonger maakt, bewees hij afgelopen zomer met een bijzonder succesvol optreden in de Brusselse AB. Dat concert wakkerde het virus weer volop aan.

Vlaanderen mag zich gelukkig prijzen, want Will besloot om opnieuw te gaan touren. Vijf plaatsen doet hij aan voor wat zonder twijfel onvergetelijke concerten worden. Will zal zijn fans trakteren op het beste uit zijn rijkgevulde repertoire, dat niet minder dan 725 liedjes telt. Met zijn vertrouwde band onder de deskundige leiding van Steve Willaert neemt hij het publiek mee door heel zijn carrière. Met ontroering en ambiance pakt hij ook jou in.

Over Will Tura

Tuurke Blanckaert gaf zijn eerste concert op 9-jarige leeftijd. Het was het begin van een gouden carrière. Op zijn 18e verjaardag trad hij voor de eerste keer solo op onder de naam Will Tura. In 1962, het jaar dat hij 22 werd, vloog zijn single ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’ zo’n 60.000 keer over de toonbank. Het werd zijn bekendste hit. Ook met zowat elke volgende single bekleedde hij wekenlang de top van de hitlijsten. In de jaren zeventig was Will de eerste Belgische artiest die de rocktempel Vorst Nationaal liet vollopen. Meer dan 55 jaar trok Will met zijn vaste liveband door Vlaanderen en naar Brussel. Na zijn 75e verjaardag besloot hij om het wat rustiger aan te doen en schroefde hij zijn aantal optredens stevig terug. Van stilzitten was echter geen sprake. Zo componeerde hij, samen met zijn muzikale rechterhand Steve Willaert, recent nog de muziek voor de spektakelmusical ’40-45’.

Kaarten voor Antwerpen, Hasselt en Gent kosten 39,20, 44,80, 53,20 en 67,20 euro.
Voor tickets die in Antwerpen, Hasselt en Gent aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 13.06.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Ethias Theater

In onze andere zalen

za 06.06.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

za 20.06.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Will Tura - Ronde Van Vlaanderen" wordt georganiseerd door PSE Belgium